Hlavní navigace

Ashampoo Music Studio 2009 - plná verze ZDARMA!

9. 10. 2009

Sdílet

Ve spolupráci se společností Ashampoo vám dnes přinášíme další plnou verzi zdarma ke stažení.

Ashampoo Music Studio 2009 - plná verze ZDARMA!

 

Ashampoo Music Studio je víceúčelový nástroj pro práci s hudbou nebo zvuky. Mezi klíčové vlastnosti tohoto programu patří vypalování datových i audio nosičů, a to včetně DVD a Blu-ray disků, editace audio souborů (mixování, oříznutí, změna hlasitosti, crossfade), oprava poškozených zvukových souborů, import playlistů a mnoho dalšího.

Stáhnout Ashampoo Music Studio 2009

 

Hlavní vlastnosti:

Rippování audio CD do hudebních souborů WMA, MP3, Ogg, FLAC a WAV

Import a tvorba playlistů

Editace audio souborů

Oprava poškozených MP3 souborů

Vypalování CD, DVD a Blu-ray disků

 

Ashampoo Music Studio 2009

Ashampoo Music Studio 2009 je zkrátka All-in-one aplikace, která si bez problému poradí se vším, co se týká práce s audio soubory. Běžná cena tohoto programu činí 600 Kč s DPH, ale ty si teď v klidu můžete nechat ve své peněžence, protože s PC Worldem máte program k dispozici zcela zdarma!


Návod k instalaci:

Stáhněte soubor a spusťe instalaci. Po dokončení instalace se vám automaticky otevře internetový odkaz, kde vyplníte svoji funkční e-mailovou adresu a stisknete tlačítko Send. Poté se vám objeví ve vašem e-mailu (jenž jste zadali při registraci) zpráva s odkazem, který otevřete a následně vyplníte své jméno, příjmení, následně  vše potvrdíte. Vzápětí po registraci vám přijde další emailová zpráva, tentokrát však již s registračním klíčem, který vložíte při spuštění programu do nabídky Vložte klíč.

Ashampoo Music Studio 2009

 

CS24

Ugrade na verzi Music Studio 3 za zvýhodněnou cenu

Pokud máte zájem o upgrade na novější verzi Ashampoo Music Studio 3, můžete tak učinit kliknutím v menu na tlačítko internet - upgrade Ashampoo Music Studio. Získáte tak výraznou slevu (75%) oproti běžnému nákupu, upgrade lze totiž provést za cenu začínající již na hodnotě 9,99 Eur.