Hlavní navigace

Astaro nabízí bezplatné vyzkoušení řešení UTM

11. 6. 2009

Sdílet

Program "Try Before You Buy", určený zejména pro koncové zákazníky, kteří mají zájem o otestování toho, co vše UTM dokáže, připravily firmy Astaro a Annex Net, distributor Astara pro ČR a Slovensko. Vyzkoušet si lze bezplatně na 30 dní modely Security Gateway, Web Gateway a Mail Gateway.
Akce umožňuje potenciálním zákazníkům vyzkoušet si zdarma po dobu 30 dní UTM řešení. Nabídka „Vyzkoušejte než koupíte" má podle vedení firmy Annex Net za cíl ukázat zákazníkům, jak mohou výše uvedené produkty zajistit komplexní zabezpečení jejich IT prostředí. Tato akce se vztahuje jak na fyzické hardwarové zařízení, tak i na jejich virtuální verze.
Astaro Security Gateway je UTM řešení které administrátorům umožňuje řešit kritické bezpečnostní funkce jako je Antispam, Phishing, Virus Protection, E-mail transparent encryption, Content filtering, URL filtering, Spyware protection, Malware blocking, IM/P2P blocking, Intrusion Protection, VPN a Remote Access. Astaro Web Gateway nabízí kompletní ochranu všech firemních dat přenášených přes web a Content filtering, URL filtring, Malware blocking včetně řízení šířky pásma nebo IM a P2P blocking. Astaro Mail Gateway je snadno použitelný prostředek pro kompletní zabezpečení e-mailů, obsahující Antispam, Phishing, Virus Protection, E-mail transparent encryption, Malwar bloking a podporu vzdáleného přístupu přes SSL VPN.
UTM řešení firmy Astaro jsou zákazníkům dostupná jako fyzické hardwarové systémy - appliance, nebo alternativně jako virtuální zařízení, která lze provozovat v infrastruktuře VMware nebo Xen.

Byl pro vás článek přínosný?