Hlavní navigace

Astaro uvádí řídicí hardwarovou platformu Command Centre

13. 1. 2009

Sdílet

Společnost Astaro uvedla na trh novou centrální řídící platformu Astaro Command Center (ACC). Tato platforma je nyní dostupná jako modelová řada specializovaných hardwarových zařízení.

ACC umožňuje zákazníkům, partnerům a poskytovatelům služeb monitorovat a ovládat až 200 bezpečnostních zařízení Astaro Gateway z jednoho centra.

U koncových uživatelů se jedná o správu různých sítí nebo oddělení v rámci firmy, zatímco poskytovatelé služeb mohou z jediného rozhraní spravovat zařízení více zákazníků. ACC podporuje přístup podle rolí, což umožňuje odstupňovanou správu.

Hardwarové součásti, síťové parametry a běžící služby všech připojených zařízení lze sledovat na hlavním panelu. Indikátory trendů umožňují předvídat vývoj důležitých parametrů systému, což prodejci pomáhá kontrolovat dohodnutou kvalitu služby.

Mezi důležité funkce obsažené v ACC podle dodavatele patří:

  • - Komplexní funkce pro autentizaci, logování a reporting
  • - Zobrazení všech monitorovaných dat během několika sekund
  • - Ověřování uživatelů přes Active Directory, eDirectory, TACACS+, LDAP nebo Radius
  • - Automatický přenos přehledů o stavu

Nové zařízení Astaro Command Center je dodáváno ve čtyřech verzích – ACC 1000, ACC 2000, ACC 3000 a ACC 4000. Cena hardwarového zařízení začíná na 995 euro. ACC je i nadále zdarma dostupné jako softwarová nebo virtuální appliance, která je zdarma ke stažení na webových stránkách společnosti Astaro .