Hlavní navigace

ASUS na veletrhu CES 2011 – hardware pro hráče

11. 1. 2011

Sdílet

Společnost ASUS představila na veletrhu CES 2011 novinky ze série Republic of Gamers (ROG) zaměřené na hráče. Mezi nově uvedené produkty patří základní desky, grafické karty, zvuková a síťová zařízení i stolní počítače, které mají typický herní design.

Základní deska ROG Rampage III Black Edition

Základní deska ROG Rampage III Black Edition byla navržena na základě zpětné vazby od herní komunity. Deska založená na čipové sadě Intel X58 a patici LGA 1366 je vybavena samostatnou kombinovanou síťovou/zvukovou kartou s názvem ROG Thunderbolt a disponuje kvalitním zvukovým čipem XONAR s integrovaným zesilovačem, jenž automaticky optimalizuje nastavení impedance.

asus headsetHerní headset ROG Vulcan ANC

Vulcan využívá technologii Active Noise Cancellation s aktivním potlačováním 85 % okolních ruchů a 30dB pasivní izolací. Odlehčené ergonomické provedení zabraňuje otlakům, neboť využívá pěnového materiálu uzavřeného do pečlivě vybrané kůže. Sluchátka Vulcan jsou dle výrobce tvarována tak, aby byla pohodlná pro jakékoli ucho i při delším hraní. Mají rovněž velké 40mm měniče a lze je vyladit ekvalizérem zvýrazňujícím nízké kmitočty. Headset disponuje všesměrovým mikrofonem s potlačením ruchů.

Grafická karta HD 6870 DirectCU s technologií Super Alloy Power

Grafická karta ASUS HD 6870 DirectCU s podporou rozhraní DirectX 11 je vybavena grafickým jádrem HD 6870 a systémem chlazení DirectCU. Karta se dodává s patentovanou technologií Voltage Tweak, díky níž mohou uživatelé své PC snadno přetaktovat a zvýšit tím jeho výkon.

 

 

asus routerHerní router RT-N66U – bezproblémové on-line hraní

Dvoupásmový bezdrátový router ASUS RT-N66U přináší novou generaci rychlého připojení s podporou až 450 Mb/s na každé pásmo. Pracuje na frekvencích 2,4 GHz i 5 GHz a podporuje až 300 tisíc souběžných datových relací. Router obsahuje i hardwarový NAT (překlad síťových adres) snižující celkové zatížení systému, neboť ulehčuje procesoru tím, že zpracováván síťový kód na pozadí.

 

CS24

Herní stolní počítač CG8350

Počítač ASUS CG8350 je osazen druhou generací procesorů Intel ‚Sandy Bridge‘ Core i7-2600 a využívá technologii Turbo Boost 2.0 umožňující okamžité přetaktování procesoru. O grafiku se stará grafická karta ASUS GTX 460 kompatibilní s rozhraním DirectX 11, která těží z výhod architektury NVIDIA Fermi.

Počítač CG8350 je vybaven jednotkou EPU (Energy Processing Unit) od firmy ASUS – programovatelným mikročipem pro úsporu energie. Samozřejmostí u herního počítače je rozhraní USB 3.0.