Hlavní navigace

Asus Transformer Infinity Pad 700 přichází!

24. 6. 2012

Sdílet

 Autor: Asus
O jeden jediný týden předběhl Acer Iconia Tab A700 další Full HD tablet, Asus Transformer Pad Infinity 700. ten by se měl dostat do prodeje již příští týden.

O jeden jediný týden předběhl Acer Iconia Tab A700 další Full HD tablet - Asus Transformer Pad Infinity 700. Ten by se měl dostat do prodeje již příští týden.

Tablet si svou premiéru již odbyl na veletrzích CES 2012 a MWC 2012 a myslíme si, že jeho cena by neměla po uvedení do prodeje přesáhnout 800 dolarů. Jak jistě víte, jedná se o vylepšenou verzi tabletů Transformer Pad a Transformer Pad 300. Tablet je vyrobený z hliníku a jeho zcela nový IPS+ LCD displej chrání ochranné sklo Gorilla Glass 2. Výkonnější je také čtyřjádrový procesor Nvidia Tegra 3 taktovaný na 1,6 GHz nebo 1,5 GHz (procesor Qualcomm Snapdragon S4).

Zadní kamera byla vylepšena také, Asusu se podařilo vtěsnat do tenkého profilu ještě jeden optický člen navíc. Nový fotoaparát má stálou clonu F/2.2 a CMOC senzor s rozlišením 8 megapixelů. Pokud by vám nestačil Full HD displej, můžete díky micro HDMI portu sledovat oblíbené filmy také na svém televizoru.

Prezentační video tabletu Asus Transformer Pad Infinity 700.

 


Byl pro vás článek přínosný?