Hlavní navigace

Aten uvádí na trh novou LCD KVM konzolu s podporou PS2-USB

22. 1. 2008

Sdílet

Aten International, společnost zabývající se návrhem, výrobou a distribucí řešení pro komunikaci, uvádí na trh novou KVM LCD konzolu konstrukce Dual Rail - KL1100, vybavenou porty PS/2-USB, z produktové řady ALTUSEN určené pro podniky.

Aten International, společnost zabývající se návrhem, výrobou a distribucí řešení pro komunikaci, uvádí na trh novou KVM LCD konzolu konstrukce Dual Rail - KL1100, vybavenou porty PS/2-USB, z produktové řady Altusen určené pro podniky.

Konzola KL1100 je vybavena zabudovaným monitorem LCD s vysokým rozlišením o velikosti 17 nebo 19 palců, plnohodnotnou klávesnicí a touchpadem. Vše je uloženo v pouzdru 1U konstrukce Dual Rail se zabudovaným napájením. Součástí KL1100 je kombinovaný port pro externí konzolu skládající se z klávesnice PS/2 nebo USB, myši a monitoru, aby administrátoři mohli spravovat zařízení KVM s ještě vyšší mírou pohodlí.

Řešení KVM konstrukce Dual Rail společnosti Aten jsou určena těm zákazníkům z řad podniků, kteří hledají prostorově nenáročné, pružné a cenově výhodné řešení pro správu serverů v rámci síťového prostředí. V případě serveroven s nainstalovanými přepínači KVM je KL1100 výhodnou volbou, protože se dokáže zapojit do stávajícího prostředí přepínačů KVM a serverů a nabízí možnost okamžité správy celé instalace prostřednictvím kompaktní a prostorově nenáročné konzole Dual Rail, vybavené displejem LCD. Díky funkci duálního rozhraní může KL1100 podporovat servery a KVM přepínače vybavené konektory PS/2 nebo USB.

Konzola KL1100

Konstrukce Dual Rail použitá u konzole KL1100 umožňuje zasouvání panelu LCD nezávisle na klávesnici/touchpadu. Při monitorování serverů a jejich diagnostice může zůstat panel LCD stále k dispozici, přičemž dvířka racku se serverem lze zavřít – to je dokonalé řešení pro serverovny s omezeným prostorem. KL1100 podporuje rozlišením až 1280 x 1024 pixelů při 75 Hz a DDC2B pro monitory o velikosti 17 nebo 19 palců. Emulace DDC panelu LCD zajišťuje automatickou změnu nastavení obrazu pro každý počítač, aby byl výstup na obrazovku vždy optimální.
Nenechte si ujít:
Vytlačí OLED technologie klasické LCD panely?

LCD displej pro mobily v kvalitě plochých televizorů

Full HD monitor LG za 13 tisíc

LED dokáže výrazně vylepšit ploché displeje

Hitachi, Canon a Panasonic budou společně vyrábět LCD
Konzola Aten KL1100 Dual Rail LCD PS/2-USB je již na trhu. Doporučená maloobchodní cena modelu KL1100 je 1 180 euro (s monitorem o 17 palců), respektive 1 360 euro (s monitorem
o úhlopříčce 19 palců). Ceny jsou uvedeny bez DPH.