Hlavní navigace

Avast má 75 milionů registrovaných uživatelů

19. 2. 2009

Sdílet

 

Společnost Alwil Software oznámila překročení hranice 75 000 000 registrovaných uživatelů programu avast! antivirus. Dosažení hranice 50 000 000 uživatelů trvalo 6 let, 12 měsíců od této hranice pak stačilo k rozšíření komunity uživatelů na 75 milionů.

Pavel Baudiš a Eduard Kučera, zakladatelé společnosti Alwil Software, v této souvislosti mj. uvedli: "Avast! antivirus zaznamenal již 39 milionů stažení na populárním serveru Download.com a nejvyšší uživatelské hodnocení mezi ostatními antivirovými programy - 4,5 hvězdiček z 5."

Ondřej Vlček, vedoucí programátor více než 10 let, dodává "Pokračující úspěch a popularita avastu je založená na schopnosti nabídnout zdarma bezpečnostní produkt světové kvality pro všechny důležité platformy. Zejména v současných nepříznivých ekonomických podmínkách budeme stále nabízet bezpečnostní řešení zdarma a tím šetřit prostředky zákazníků. "

Avast se nabízí ve 33 různých jazycích. Nejvíce registrovaných uživatelů je dnes z Francie, USA, Brazílie, Polska, Itálie a Japonska.

Byl pro vás článek přínosný?