Hlavní navigace

Avaya představuje nového desktopového klienta

21. 3. 2008

Sdílet

Na světě je další užitečný klient pro podporu komunikace uvnitř obchodních firem - Avaya one-X™ Communicator.

CS24

Nejnovější produkt společnosti Avaya nabízí údaje o dostupnosti protistrany a podporuje přenos zvuku a videa založený na komunikačních protokolech (např. H.323 a SIP). Avaya one-X™ Communicator, jak se novinka jmenuje, kombinuje telefonování s počítačovým videem, podporuje vizuální hlasovou schránku, informace o dostupnosti, e-mail, systémy okamžitého zasílání zpráv, konferenční hovory a také obsahuje adresáře a historii kontaktů. Díky tomu lze prostřednictvím této aplikace jediným kliknutím spustit prakticky jakoukoliv formu komunikace, včetně produktů jiných firem, které využívají odlišné komunikačn protokoly.




Mezi další možnosti softwaru Communicator patří vizuální a zvukové konference, díky nimž zaměstnanci vidí, kdo se připojil a kdo vstoupil do konferenčního hovoru v systému Avaya Meeting Exchange, a mohou tak získat důležité podpůrné informace k diskusi.



Návrh nového a jednoduše použitelného rozhraní komunikátoru dopřává pohodlí zaměstnancům a zvyšuje tak produktivitu jejich práce, což bude v konečném důsledku přínosem pro jakoukoli společnost.

- - Adam Šoltys