Hlavní navigace

AVG 9.0 i v podnikových verzích

27. 10. 2009

Sdílet

Společnost AVG nabízí "devítkové verze svých produktů i v řadách pro malé a střední podniky – Internet Security Business Edition 9.0 a Anti-Virus Business Edition 9.0 .

Viz také: AVG nabízí verzi 9, bezplatná verze bude v polovině měsíce

Novinky podle dodavatele nabízejí zvýšení rychlosti i úrovně ochrany a současně jednodušší ovládání.  Produkty 9.0 mají podle AVG až o 50 % kratší testovací dobu, což minimalizuje dopady na produktivitu. Stejně tak se o 10 až 15 % snížila doba bootování programu.

Kombinované jádro AVG 9.0 označuje při první kontrole soubory jako bezpečné, či naopak potenciálně nebezpečné. Při následné kontrole pak bezpečné soubory ignoruje, pokud se nezmění jejich struktura. AVG Internet Security Business Edition 9.0 obsahuje funkci ochrany citlivých dat díky technologii, kterou firma získala akvizicí společnosti Sana Security začátkem letošního roku.

Hlavní zlepšení produktů AVG ve verzi 9.0 pro malé a střední podniky spočívají i v minimalizaci nároků na správu. Zjednodušila a zkrátila se doba instalace a nové nástroje umožňují administrátorovi nastavit způsob, jakým AVG pracuje při ochraně sítě. Novou podobu má také Správce aktualizací. Záchranné CD, založené na Linuxu, v případě infekce umožňuje obnovit základní infrastrukturu.

 

Byl pro vás článek přínosný?