Hlavní navigace

Barbie: odbarvená blondýnka brzy na PC

25. 5. 2006

Sdílet

Activision získává práva na umělohmotnou sexbombu

Herní společnost Activision podepsala exkluzivní smlouvu s hračkářským gigantem, firmou Matel. Activision tak získal na několik let dopředu výsadní práva prezentovat sličnou blondýnku na poli videoher. Smlouva platí celosvětově a pro všechny platformy, takže si asi umíte představit, o jaké terno se jedná. Byť se neodvažujeme spekulovat, kolik holčiček v prebubescentálním věku by pařilo třeba na PlayStationu gamesu s půvabnou vysportovanou slečinkou v hlavní roli. Každopádně se očekává, že růžově přebalené hry s Barbie tématikou dorazí do obchodů již na podzim letošního roku. Všichni herní recenzenti se jistě modlí, aby k tomu došlo co nejpozději.



První počítačová Barbie by měla být založena na příběhu nadcházejícího filmu (zdá se, že si Matel uvědomil, že dosáhne větších zisků, když místo plastikových paňáců bude prodávat výhradní práva pro všechny druhy entertainmentu). Bude se jedna o dva kousky s lákavými názvy The Barbie Diaries (co si asi ta holka do těch deníčků může psát?) a Barbie in The 12 Dancing Princesses. Prvně zmíněná hra je určena pro platformy PC a Nintendo Game Boy Advance, druhá pak navíc ještě pro PlayStation 2.



A co můžou vaše natěšené dcerky od elektronické panenky očekávat? Užijí si s ní oblíbené kousky jako česání vlásků, jízdu na poníčku a pochopitelně značné množství růžové barvy.

Již brzy sami zjistíte, jak se nestárnoucí dvacítce vydaří debut na počítačovém trhu plném tvrdé konkurence.