Hlavní navigace

Barracuda uvádí novou verzi zálohování

27. 7. 2009

Sdílet

Barracuda Networks uvedla novou verzi svého zálohovacího řešení. BarracudaWare Yosemite Server Backup 8.8 přináší podle dodavatele rozšířené funkce pro zálohování a snáze ovladatelné uživatelské rozhraní.  Změněna byla také cenová politika. Zjednodušení a zvýhodnění se týká také služby Barracuda Backup Service. 

Novinkou je také klient Barracuda Backup Agent, který nyní ve spojení s Barracuda Backup Server umožňuje efektivnější způsob zálohování, který klade výrazně menší nároky na přenosovou kapacitu i celkový objem uskladněných dat. 

CS24

Zálohovací řešení společnosti Barracuda získaly nové funkce také po akvizici Yosemite Technologies na počátku letošního roku. Barracuda Networks zakomponovala její technologie do produktu Barracuda Backup, který díky tomu nabízí plnou podporu zálohování Microsoft Exchange, Microsoft SQL a Microsoft Windows. Z této inovace těží rovněž řešení Barracuda Message Archiver, které nyní nabízí plnohodnotné komfortní zálohování e-mailových zpráv v prostředí Microsoft Exchange a Novell GroupWise.

V České republice je distributorem zařízení Barracuda Networks společnost Gesto Communications.