Hlavní navigace

Belkin přináší kuchyňské příslušenství pro tablety

27. 11. 2011

Sdílet

 Autor: Belkin
Tablety se dají využít jako elektronická kuchařka, napadlo už nejspíše nejednoho z vás. Společnost Belkin tento nápad dostala taky, ale dotáhla ho do konce. Představujeme výsledky jejich vývoje.

Nová řada kuchyňského příslušenství pro tablety zahrnuje různé stojany a držáky, aby se s tabletem pohodlně vařilo a zároveň se neušpinil.

Například stojánek Chef Stand se stylusem (ovládacím perem) s označením F5L099cw je ideálním řešením do kuchyně, protože právě díky dodávanému peru můžete s tabletem pracovat, aniž byste jej ušpinili. Zařízení, které můžete umývat v ruce, vás vyjde na 899,- Kč.

Dalším praktickým doplňkem je držák na lednici Fridge Mount (F5L098cw) za 999,- Kč. Držák připojíte k lednici, skříňce či ke zdi silnými páskami 3M Command a poté si můžete užívat výhod jednoduše aktualizovatelného nákupního seznamu či soupisu úkolů. Fridge Mount je kompatibilní s tabletem iPad 2.

S více modely (s úhlopříčkou od sedmi do deseti palců) lze potom kombinovat další přístroj s označením F5L100cw, Kitchen Cabinet Mount. Držák na kuchyňskou skříňku či poličku se velmi jednoduše instaluje (bez jakýchkoliv nástrojů) a rychle a bezpečně vám umožní výhled na tablet třeba při vaření. Model F5L100cw zakoupíte za doporučenou cenu 999,- Kč včetně DPH.

Všechny tři novinky jsou již na českém trhu dostupné.


Byl pro vás článek přínosný?