Hlavní navigace

Bezpečnostní IP videokamery uvedla v Evropě firma Logitech

3. 9. 2008

Sdílet

Bezpečnostní videokamery Logitech nabízejí snadnou instalaci, kterou zvládne každý během 15 minut či zprávy při detekci pohybu na e-mail nebo mobilní telefon.

Bezpečnostní videokamery Logitech nabízejí snadnou instalaci, kterou zvládne každý během 15 minut či zprávy při detekci pohybu na e-mail nebo mobilní telefon.
Novou kategorii svých výrobků pro zajištění bezpečnosti domácích či firemních prostor – bezpečnostní videokamery pro venkovní i vnitřní použití, představila v Evropě firma Logitech. Bezdrátový systém používá technologii HomePlug, jež propojuje a přenáší obrazová data přes elektrickou síť. Kamery mimo jiné zasílají e﷓mailová upozornění při detekci pohybu či nabízejí možnost sledovat dění na dálku na jakémkoli PC připojeném přes internet.
„Společnost Logitech je hrdá, že může představit svou rodinu produktů pro video zabezpečení na evropském trhu,“ řekl Gregor Bieler, viceprezident pro obchod a marketing evropské divize spotřební elektroniky společnosti Logitech. „Zkrotili jsme sílu digitálního videa ve spojení s PC a internetovými technologiemi a můžeme proto nabídnout snadnější způsob, jak mít klid v duši s ohledem na zabezpečení vašeho domova nebo firmy.“
První dvě bezpečnostní videokamery Logitech jsou k dispozici buď v rámci „výchozího balíčku“ (starter pack) nebo dále jako doplňkové rozšíření (add-on). Do rodiny patří řídící zabezpečovací systém pro použití v interiérech Indoor Video Security Master System, řídící zabezpečovací systém pro venkovní použití Outdoor Video Security Master System, přídavná videokamera pro interiéry Indoor Add-On Camera a přídavná videokamera pro venkovní použití Outdoor Add-On Camera.
Ve skutečnosti zabezpečení probíhá ve třech jednoduchých krocích: nainstalujte ovládací software pro PC Command Center, připojte USB přijímač a zapojte vaše kamery. Technologie HomePlug navíc video data šifruje, takže přenos je plně zabezpečený.
Jakmile videokameru (videokamery) nainstalujete, můžete sledovat živě přenášený obraz nebo si prohlédnout zaznamenané video. Inteligentní kamery detekují pohyb a nahrávají video přímo na harddisk vašeho počítače, takže přehrávání a archivace jsou velmi snadné. Přístup ještě více usnadňuje intuitivní uživatelské rozhraní na PC, díky němuž můžete záznamy rychle procházet a nastavit své preference.