Hlavní navigace

Bing Chat nebude jen pro Microsoft Edge. Objeví se i v Chrome nebo Safari

Sdílet

 Autor: Depositphotos
Bing Chat založený na umělé inteligenci už není exkluzivitou pouze pro prohlížeč Microsoft Edge nebo aplikaci Bing. Nově se tato služba dostává na ostatní prohlížeče, jako je Google Chrome nebo Safari. Ale s určitými omezeními.

Chatbot Bing poháněný umělou inteligencí na bázi ChatGPT-4 už nenese exkluzivitu pouze pro prohlížeč Microsoftu. Společnost potvrdila rozšíření přístupu i na jiné prohlížeče, konkrétně pro Google Chrome a Safari od Applu.

Mluvčí Microsoftu Caitlin Roulstonová podle magazínu Techcrunch.com v e-mailovém prohlášení uvedla: „Uvolňujeme přístup k Bing Chatu v Safari a Chrome, abychom vybrali uživatele jako součást našeho testování na jiných prohlížečích. Jsme nadšeni, že po dokončení našich standardních testovacích postupů rozšíříme přístup ještě více uživatelům.".

Bing Chat je nově dostupný i pro prohlížeče Google Chrome a Safari

Autor: PCWorld

Přístup k testování Bing Chatu v jiných prohlížečích hlásí mnoho uživatelů, proto je celkem veliká šance, že jste přístup mohli získat i vy. Zjistíte to podle vyskakovacího okna na hlavním panelu Windows 10/11 s možností vyzkoušet nový Bing v Google Chrome.

Že se jedná o testování a ne plnou verzi dokazuje například deník WindowsLatest.com, který rozšíření zaznamenal mezi prvními. Podle něj Bing Chat v jiných prohlížečích podporuje pouze 5 zpráv v konverzaci a jeho počet znaků v odpovědích je omezen na 2000 namísto dvojnásobku v Edge. Neustále vás také vyzývá ke stažení Microsoft Ege.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Kmenový redaktor webu Cnews, kde se zaměřuje především na recenze hardwaru. Pro PCWorld sleduje novinky ze všech možných IT oblastí.