Hlavní navigace

Blitzkrieg 2 - pokračování povedené válečné strategie

14. 11. 2003

Sdílet

Nival Interactive oznamují další RTS z prostředí druhé světové války...

Vývojářský tým Nival Interactive oznámil pokračování úspěšné strategie Blitzkrieg. Na Blitzkrieg 2 autoři začali pracovat letos v lednu a rádi by s druhým dílem sklidili ještě větší úspěch než s původní hrou. Opět se dostanete do prostředí druhé světové války a můžete se těšit na čtyři nové kampaně odehrávající se v Evropě, Africe i Pacifiku. Blitzkrieg 2 půjde vyšlapanou cestičkou prvního dílu a přinese několik zbrusu nových prvků.



Nival Interactive chtějí vytvořit svižnou hru s ještě větším důrazem na strategii a taktické možnosti. Realistický dojem budou evokovat nejen stovky autentických zbraní, vozidel a jednotek na zemi, ve vodě i ve vzduchu, ale rovněž skuteční hrdinové druhého světového konfliktu. Blitzkrieg 2 nebude přímočarý a mnohdy bude záležet jen na vás, na jaké mise se vrhnete, jaké jednotky do akce nasadíte a kdy požádáte o posily. Rovněž obsazení různých strategických pozic vám dopomůže k vítězství. Krom hlavních úkolů budete mít i vedlejší, jejichž splnění vám může pomoci v dalších misích. Samozřejmostí je vývoj jednotek, povyšování a získávání různých medailí.



Blitzkrieg 2 poběží na zbrusu novém enginu a uvrhne hru do plně 3D prostředí s možností destrukce všeho kolem vás. Počasí bude působit na vaše i nepřátelské jednotky, čehož budete moci využívat. Bohužel zatím není známo, kdy by se hra měla objevit v obchodech.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku