Hlavní navigace

Blíží se Tech-ed 2007

3. 3. 2007

Sdílet

Technical Education Conference 2007 se nezadržitelně blíží. Od 10. do 13. dubna se v sálech Village Cinemas Černý Most bude konat již pátý ročník

CS24

Společnost Microsoft společně s počítačovou školou Gopas již popáté připravuje největší domácí odbornou konferenci se zaměřením na novinky společnosti Microsoft. Během čtyř dnů nabídnou organizátoři více než 40 prezentačních bloků, jejichž cílem je seznámit účastníky s technologickými a softwarovými novinkami společnosti Microsoft.


Konference je určena všem z oboru informačních technologií, kteří pracují s produkty společnosti Microsoft a chtějí mít přehled o současných a budoucích trendech.

Pro zvané jsou připraveny speciální bloky prezentací v samostatných sálech. Jednotlivé sály budou označeny jako IT Pro Room, Development Room a Ask The Expert & Lab Room. IT Pro Room je primárně zaměřen na IT profesionály a správce podnikových sítí, zatímco Developent Room cílí především na samotné vývojáře. Novinkou letošního ročníku jsou moderované Hands on Lab, což jsou workshopy řízené předními lektory, při kterých budou mít posluchači možnost vyzkoušet si za odborné asistence nové produkty Microsoft na třiceti počítačových stanicích.



Rámcový program Gopas & Microsoft Technical Education Conference 2007

  • Prezentační bloky pro vývojáře (ASP.NET, ADO.NET, WCF, XML, AJAX, VS2005 a další)
  • Prezentační bloky pro IT profesionály – nové produktové řady Microsoft Windows Server Systems (Windows Vista, Office & Office Servers, Longhorn, Exchange, ISA, Forefront a další)
  • Bonusový prezentační blok Roberta Beekelaara na téma Microsoft Virtualisation Technologies
  • Diskusní fóra (licencing produktů Microsoft, kurzy a certifikace k Microsoft produktům, Microsoft Products Road Map)
  • Hands on Labs – možnost vyzkoušet si nové produkty od společnosti Microsoft ve vystavěných laboratořích při moderovaných cvičeních s výkladem
  • Ask the Expert – sezení nad tématy s předními odborníky
  • Zábavný doprovodný program

Bonusem celé akce bude vystoupení Roerta Beekelaara na téma Microsoft Virtualisation Technologies.

Pokud vás program zaujal a chtěli by jste se dozvědět více, navštivte stránky http://www.teched.cz

Foto: Gopas

- - Petr Matuška