Hlavní navigace

Blíží se The Wheelman

19. 2. 2009

Sdílet

Vin Diesel v hlavní roli nové herní akce přijede 27. března. Nutno dodat, že stále pod vlajkou bankrotujícího Midway, byť ve zbytku světa se distribuce ujmou v Ubisoftu.

Arkádový The Wheelman, s Vin Dieselem v hlavní roli za volantem, se má objevit na evropském herním trhu dne 27. března. O pár dní dříve se tomu tak stane i v zámoří a ještě o něco dříve se údajně dočkáme také dema, abychom mohli zjistit, jak moc špatná hra to ve finále vlastně bude. Snad to ale nebude až taková mizérie, jako v případě spol. Midway, kde aktuálně bankrotují a svou hru nyní předávají Ubisoftu. Přesněji řečeno má jít o "strategickou dohodu", při níž si Midway stále zachovává na tuhle značku práva.

Nicméně Ubisoft se ujme marketingu a distribuce The Wheelman např. v USA, Austrálii, ale také Francii, Německu, Rakousku či UK. Na Midway zůstane zbytek evropského regionu. Bude zajímavé sledovat, co se stane s dalšími Midway značkami jako je Mortal Kombat, kde se údajně připravuje zbrusu nový díl. Každopádně v současné chvíli není Midway již členem ESA, americké asociace herních vydavatelů, nepočítá se s ním podle všeho ani na letošní E3 a kdo ví, kdy a jestli nakonec se ze zlých zpráv vyhrabe.

Zdroj: NeoGAF

 

Byl pro vás článek přínosný?