Hlavní navigace

Bonus a 20% pro odvážné

27. 4. 2007

Sdílet

Pro zájemce o novou SIM kartu od T-Mobile s předplaceným programem Twist je nyní připravena zvýhodněná akce a každý zákazník T-Mobile, který prostřednictvím e-Shopu založí novou nebo prodlouží stávající smlouvu může dostat slevu.

CS24

Bonusový kredit od T-Mobile


Pro zájemce o novou SIM kartu od T-Mobile s předplaceným programem Twist je nyní připravena zvýhodněná akce. Samotnou SIM lze pořídit za 99 Kč, v nichž je započten kredit ve výši symbolických 10 Kč. Aby operátor zákazníky motivoval k dobíjení, nabízí k prvnímu dobití ve výši alespoň 200 Kč dalších 100 Kč jako bonus.

Poznámka redakce: Žádný zázrak, s naším po všech stránkách zatuhlým trhem předplacenek už snad nepohnou ani Ufoni.

Dvacet procent pro odvážné

Každý zákazník T-Mobile, který prostřednictvím internetového e-Shopu založí novou nebo prodlouží stávající smlouvu o poskytování paušálního programu na dobu určitou (24 měsíců), získá po dobu následujících 6 měsíců slevu na paušál ve výši 20%. To znamená při přepočítání na celou dobu trvání úvazku konstantní 5% slevu.

Poznámka redakce: Opět se nejedná o žádnou vyloženě neodolatelnou nabídku, vaši peneženku od vysokých účtů za telefon příliš neochrání, ale pokud by vás prodlužování smlouvy v nejbližší době tak jako tak čekalo, lze tuto akci chápat jako příjemný drobný dárek od operátora.

- - Čestmír Žák