Hlavní navigace

CA webcat – stream

9. 11. 2015

Sdílet

 Autor: cw
9. 11. 2015

img

Nenechte si 16. prosince ujít další živý přenos on-line!

Každý registrovaný účastník obdrží dárek!

IT oddělení jsou dnes pod nepřetržitým tlakem, to je holý fakt. A tak jste si možná i vy někdy položili otázku jak urychlit a jak si co nejvíce zjednodušit nasazení nových aplikací? Naštěstí, pro odpověď nemusíte chodit daleko. Připravili jsme pro vás další ze série webcastů, v němž si tentokrát povíme, jak ušetřit čas, peníze a úsilí pomocí strategie DevOps.

Živým online přenosem vás provedeme já, šéfredaktor Computerworldu Radan Dolejš, a odborník na strategii DevOps, Simon Poulton ze společnosti CA Technologies. Do přenosu bude možné kdykoli zasáhnout a položit oběma diskutujícím dotaz.

Během webináře si na reálných příkladech z praxe ukážeme např.:

  • jak lze urychlit vývoj z několika let nebo měsíců na dny až minuty!
  • jak snížit chyby v aplikacích až o 60 %
  • jak využít Release Automation, a mnohé další

imgWebcast se koná ve středu 16. 12. od 10:00 hod. Opět postačí jen stručná registrace dole na této stránce, kde po vyplnění formuláře obdržíte patřičné instrukce.

Každý registrovaný účastník, jenž se přihlásí do webcastu, navíc získá stylový dárek. Vyplňte prosím pečlivě své kontaktní údaje, abyste měli jistotu, že váš dárek dorazí na správnou adresu. Pokud při registraci uvedete i své telefonní číslo, přijde vám včas upozornění v podobě SMS.

Nezapomeňte se tedy určitě zaregistrovat a zapsat si do kalendáře datum 16. 12., kdy v 10 hodin dopoledne náš živý webcast začíná.

CS24

Těším se, že budete opět s námi!

Radan Dolejš
šéfredaktor Computerworldu

Autor článku