Hlavní navigace

Canon PowerShot SX130 IS

4. 1. 2011

Sdílet

 Autor:
Fotoaparát PowerShot SX130 IS je zajímavou volbou zejména pro náročné uživatele momentek. V základu nabízí natáčení HD videa a také širokoúhlý objektiv s 12x zoomem.

Canon PowerShot SX130 IS s 12,1 Mpx snímačem je vhodný nejen pro focení rodinných fotografií, ale také s ním můžete pořídit HD video v kvalitě 720p a to včetně stereo zvuku. Uživatelské práci se zařízením pomáhá barevný LCD displeji s úhlopříčkou 7,5 cm (3,0"). Zejména nadšené fotografy rodinných fotek potěší nejrůznější režimy focení jako je Easy Mode (většina ovládacích prvků deaktivována) nebo Smart Auto, který je vhodný pro běžné každodenní fotografování. Automaticky vyhodnocuje scénu a vybírá optimální nastavení z 28 předvoleb. Zajímává je také funkce Smart Shutter (Inteligentní závěrka), jež využívá technologii detekce obličeje, díky které může být i fotograf součástí skupinové fotografie - stačí mrknout nebo se usmát a snímek je pořízen.

 


 

Režim manuálního nastavení expozice umožňuje zkušenějším uživatelům ve větší míře uplatnit vlastní kreativitu. Objekty vyfotografované s efektem miniatura budou vypadat jako zmenšené modely a rybí oko napodobuje deformaci obrazu při použití stejnojmenného typu objektivu. PowerShot SX130 IS také podporuje paměťové karty SDXC, na které lze uložit obrovské množství fotografií.

 

Cena: 4590 Kč

 

www.canon.cz

CS24