Hlavní navigace

Canon slaví 50 let v Evropě

Sdílet

Společnost Canon k příležitosti oslav 50letého působení v Evropě představí na slavnosti v Monaku pět nových produktů - digitální kameru, dva fotoaparáty a dvojici nových fotografických tiskáren

Společnost Canon je v Evropě již 50 let. Oslavu kulatého výročí využívá k představení pěti nových zařízení, které brzy obohatí i náš trh.Stejně jako ostatní produkty Canon se i tyto novinky vyznačují nenucenou elegancí a vyspělými technologiemi, které vycházejí z po generace získávané odbornosti na poli zobrazovacích technologií.



Canon HR10

Videokamera HR10 těží z výsledků stálých investic společnosti Canon do formátu HD (High Definition). Disponuje řadou unikátních technologií převzatých přímo z řady profesionálních produktů Canon HD. Nabízí jak vynikající kvalitu obrazu, tak snadné a praktické nahrávání přímo na disky DVD.


Canon Digital IXUS 950 IS

Elegantní model Digital IXUS 950 IS představuje nejnovější přírůstek nejstylovější řady digitálních kompaktních fotoaparátů na světě.



Canon PowerShot S5IS

Další nový digitální kompaktní fotoaparát – PowerShot S5 IS – nabízí ve svém přenosném a uživatelsky příjemném provedení vyspělou sadu funkcí s 12násobným zoomem.

Tiskárna SELPHY CP740

Zařízení SELPHY CP750 a jeho rodinný příslušník vstupní úrovně SELPHY CP740 jsou nejnovějšími ultrakompaktními fotografickými tiskárnami společnosti Canon. Oba modely navazují na tradiční praktičnost a vysokou kvalitu domácího tisku fotografií značky Canon.


Tiskárna SELPHY CP750

„Naše 50leté působení v Evropě je pro společnost Canon historickým milníkem. Ceníme si toho, že jsme schopni tento náš historicky významný den oslavit uvedením pěti nových úžasných produktů. Společnost Canon hodlá i v budoucnu pokračovat v dalších inovacích a poskytovat tak spotřebitelům ty nejkvalitnější zobrazovací produkty,“ řekl Mogens Jensen, ředitel Canon Consumer Imaging Europe.

Ačkoli měla společnost Canon svého distributora ve Velké Británii již v roce 1951, bylo to právě v roce 1957, kdy společnost Canon Europe – výhradní distributor společnosti pro Evropu – otevřela svou švýcarskou kancelář v Ženevě. Dnes je divize Canon Europe jedním ze základních kamenů celosvětových aktivit společnosti. Představuje 30 % globálního obratu a zaměstnává 11 000 lidí ve 21 zemích Evropy, Středního východu a Afriky.

Více informací o videokameře HR10
Více informací o fotoaparátu Digital IXUS 950 IS
Více informací o fotoaparátu PowerShot S5 IS
Více informací o tiskárnách SELPHY CP750 a CP740

Foto:Canon

- - Václav Maletínský

CS24