Hlavní navigace

CDP od SonicWall proti páskovému zálohování

26. 3. 2009

Sdílet

SonicWall oznámil produkt Continuous Data Protection (CDP), který nabízí malým a středním firmám řešení nepřetřžitého diskového zálohování a obnovení na ochranu důležitých firemních dat, aplikací a systémů.

 

V minulosti zálohování přes noc podle společnosti SonicWall bohatě postačovalo. Teď ale firmy hledají flexibilnější řešení. CDP Series poskytuje podle dodavatele flexibilní možnosti obnovení po katastrofě, automatické transparentní zálohování, jednoduchou instalaci a správu. CDP Series zachovává dostupnost několika historických verzí souborů, takže všechny servery a jejich aplikace – včetně databází Exchange, SQL a Active Directory – jsou chráněny několika verzemi z různých okamžiků.

SonicWall uvádí, že lidská chyba je na vině až u 33–40 procent všech ztrát dat a firmy si rychle uvědomují, že pásková zálohovací řešení na rychlé tempo současných firemních prostředí nestačí. Jak se technologie zdokonalují a pásková úložná řešení zastarávají, firmy hledají technologie, které nabídnou rychlé obnovení, vynikající flexibilitu a jednodušší správu s větší spolehlivostí. CDP Series přitom nabízí kapacitu až 9 TB při typické kompresi, GbE konektivitu, konfiguraci RAID 5 a součástky vyměnitelné v místě instalace.

 

Hlavní vlastnosti řešení podle dodavatele:

Automatické transparentní zálohování: zjednodušuje správu zálohování pomocí vynucovaných zásad a automatického zálohování. Odstraňuje nutnost definovat okna pro zálohování.

CS24

Samoobslužné obnovení: poskytuje přístup k chráněným souborům pro rychlé a jednoduché obnovení požadovaných souborů bez čekání na zásah IT nebo nutnosti znovu vytvářet ztracené soubory.

Flexibilní obnovení po zhroucení: nabízí možnosti zálohování dat mimo provozovnu nebo mezi dvěma provozovnami, místní archivaci nebo obnovení na systémové úrovni. Umožňuje rychlé obnovení dat, aplikací nebo celých pracovních stanic či serverů po narušení provozu, což vyhovuje požadavkům na kontinuitu provozu.