Hlavní navigace

CeBit 2007: Aten představí KVM a řešení pro video

28. 2. 2007

Sdílet

Tak ke mě dorazila první „veletržní zpráva“ oznamující, že letošní hannoverský CeBit je už za rohem.

Tak ke mě dorazila první „veletržní zpráva“ oznamující, že letošní hannoverský CeBit je už za rohem.

Aten International na něm hodlá představit novinky v oblasti technologií přepínačů KVM pro malé kanceláře, domácí uživatele a malé či střední firmy a zároveň představí i Cat 5 KVM, řešení pro správu serverových místností prostřednictvím IP a řešení pro video na bázi rozhraní HDMI/DVI.

Pro trh SOHO tu najdete novou řadu přepínačů KVM s podporou audia s PS/2, USB a hybridním DVI. Pro firemní trh představí cenově výhodné řešení Cat 5 KVM – KH1508/1516, tedy velkokapacitní přepínače KVM s 8 nebo 16 porty speciálně navržené pro stále větší trh malých a středních firem.

Návštěvníci se také seznámí s kompletní řadou video přepínačů a video rozbočovačů (splitter) kompatibilních s DVI, zcela novým přepínačem VS231 se dvěma porty HDTV A/V a verzí VS431 se čtyřmi porty.

Dalším novým řešením pro video, které se na CeBitu představí, bude přepínač HDMI VS481 se čtyřmi rozhraními díky němuž můžete snadno a rychle sdílet jedno zobrazovací zařízení s HDMI v rámci až čtyř vstupních zdrojů, jako jsou např. obdobně vybavené DVD přehrávače, satelitní přijímače nebo digitální videokamery. Požadovaný videozdroj se pak vybírá dálkovým ovladačem a tlačítky umístěnými na přepínači.

  • Kompletní přehled všech článků věnovaných výstavě CeBit 2007 najdete zde.

 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku