Hlavní navigace

CeBIT 2007: Dicota představuje nové doplňky k notebookům a nová zavazadla

Sdílet

Společnost Dicota na CeBITu představila nové modely brašen a batohů na notebooky a v nabídce nechyběly ani doplňky pro notebooky v podobě herních ovladačů, myší, ale také adaptérů.

V této reportáži se budeme držet pravidla: "Lépe je jednou vidět než stokrát slyšet", a místo dlouhého vyprávění o produktech vám nabídneme dostatečné množství obrázků "z místa činu".


Přehled začneme několika zavazadly pro manažery, která v sobě ukrývají notebook i tiskárnu. Snadno se rozkládají do pracovní polohy a zdají se být ideálním doplňkem pracovních nástrojů obchodního cestujícího.



Dále následuje trojice spíše běžných manažerských tašek, vhodných pro cestování letadlem nebo automobilem. Předpokládat, že manažer může cestovat i pomocí prostředků hromadné přepravy osob, se ani neodvažujeme. Pokud se tak stává, pak zpravidla jen v případě zácpy povrchové dopravy, téměř nikdy z úsporných důvodů nebo ze snahy šetřit životní prostředí.



Další snímky zachycují zavazadla nižšího pomocného personálu, tedy osob, které z jakéhokoliv důvodu dávají přednost džínsům a svetrům a na manažerské ostruhy v nadnárodních společnostech teprve čekají.



Zbývající zavazadla údajně velmi dobře vypadají v rukou sekretářky. Na vnitřní uspořádání jsme se nedívali, ale tašky jsou ze stejného materiálu jako běžné dívčí kabelky. Zvenku vypadají, že se do nich vejde jen zrcátko a když se je omylem podaří vysypat, leží většinou na podlaze harampádí z poloviny Vesmíru



Pomalu se blížíme k cílové rovince. Co jsme ještě neprozradili? Samozřejmě, v úvodu zmiňované myši, herní ovladače a adaptér pro modemy do telefonních zásuvek celé Evropy. Více snímků najdete v dolní fotogalerii.



Foto: autor

- - Václav Maletínský

CS24