Hlavní navigace

CES 2010: Logitech Speaker Lapdesk N700

8. 1. 2010

Sdílet

 Autor:
Podložka pod notebook Lapdesk N70 nabízí stereo reproduktory, vestavěný ventilátor a vypolstrovanou spodní část.

Veletrh spotřební elektroniky CES 2010, to nejsou jen nové televizory, notebooky či fotoaparáty, ale mnoho drobných přístrojů majících usnadnit či zpříjemnit používání těch velkých a drahých. Například společnost Logitech představila podložku pod notebook Logitech Speaker Lapdesk N700 s integrovanými stereo reproduktory, vestavěným ventilátorem a širokou vypolstrovanou spodní částí.

Reporudktory jsou dva 2“ a podle výrobce nabízejí vysokou kvalitu zvuku. Jsou umístěné vhodně vzhledem k položenému notebooku, to znamená po stranách podložky, připojují se k počítači přes USB kabel, což je rozhodně lepší varianta než přes analogový 3,5mm audio jack - kvalita integrovaných zvukových karet v přenosných počítačích totiž nebývá valná. Díky USB navíc není potřeba externí napájení ani baterie, také není potřeba instalovat jakékoli ovladače.

Podložka je zespoda vypolstrovaná, takže pohodlně sedí na nohou a netlačí, integrovaný ventilátor napomáhá cirkulaci vzduchu pod notebookem a design s důrazem na zaštítění proti teplu chrání vaše nohy a klín před teplem vycházejícím z notebooku. K zajištění pohodlného ovládání nabízí ještě podložka Speaker Lapdesk N700 ovládání hlasitosti reproduktorů a vypínač větráku.

Podložka pod notebook Logitech Speaker Lapdesk N700 by měla být v Evropě dostupná v březnu (marc) za doporučenou koncovou cenu 1820 korun s daní (resp. 70 euro).

CS24

Logitech Speaker Lapdesk N700

Logitech Speaker Lapdesk N700