Hlavní navigace

Cestování v čase s plazmovými TV LG

22. 5. 2009

Sdílet

 Autor:
Dobrá, nové plazmové televizory LG nenabízejí skutečné cestování v čase, nicméně díky integrovanému videorekordéru a 160GB je možné si snadněji prohlížet starší filmy a pořady.

HD televize s integrovaným videorekordérem a pevným diskem nejsou příliš časté, LG se ale tento koncept evidentně zamlouvá. Nové high-definiton (1920x1080) televize X-Canvas mají rekordér a 160GB integrovaný disk pro ukládání nahrávek (větší by ale rozhodně neškodil, uvážíme-li dnešný ceny HDD), pokud by tato kapacita nestačila, lze přes USB 2.0 připojit externí pevný disk. Malé flash disky by však jen těžko stíhaly potřebný datový krok, takže by mělo jít o rychlý 3,5“ či 2,5“ disk.

Televizor nabízí virtuální „časostroj“, díky kterému lze nejen sledovat starší pořady, ale i přetáčet dozadu v naživo vysílaných filmech. Vhodné je to například při sledování sportovních přenosů, kdy si chcete nějakou událost znovu prohlédnout.

X-Canvas mají plazmové obrazovky s 600Hz obrazem pro hladší pohyb a nabízeny budou v pořádných velikostech, jak se na PDP sluší a patří, 50“ (127 cm) 50PS70 a 60“ (152 cm) 60PS70.

Televizí se nejprve dočkají zákazníci v Korei, domovské zemi LG, jestli a kdy se novinky dostanou na zámořské trhy není známo, stejně jako ceny.

 

CS24

LG X Canvas

LG X Canvas