Hlavní navigace

Cestovní brašna McKlein River West

26. 1. 2010

Sdílet

 Autor:
Společnost Sekora uvádí na český trh luxusní koženou cestovní brašnu na notebook McKlein River West.

Prodejce popisuje McKlein River West jako vhodné zavazadlo na kratší cesty. Tato prostorná brašna má dva hlavní oddíly a přední snadno přístupnou kapsu. Zadní oddíl je primárně určen pro přepravu notebooku, který se ukládá do samostatného, vyjímatelného a polstrovaného obalu z nylonu. Tento obal může sloužit i jako samostatná taška na notebook a lze k němu připnout ramenní popruh pro pohodlnější nošení. Přední oddíl brašny je rozdělen na tři samostatné sekce a jeho hloubku je možné rozšířit až o 5 cm a získat tak až o 30 % větší přepravní kapacitu.

Do předního oddílu lze uložit jak dokumenty, tak vybavení na kratší cestu (oblečení, hygienické potřeby apod.). Přední kapsa na zip,je vybavena přihrádkami na uložení běžných drobností (klíče, PDA, vizitky, tužky pod.). Na zadní stěně brašny je systém SmartZipper, který umožňuje upevnit tašku na zavazadlový vozík.

Brašna McKlein River West je vyrobena z hovězí kůže a má vnější rozměry 42x34x23 cm (resp. 42x34x28 cm při rozšíření přední kapsy) a její hmotnost je 2,6 kg. Je k dispozici v černé barvě za 6000 korun s daní (~226 euro).

McKlein River West