Hlavní navigace

ČEZ má vlastní aplikaci. Vyřídit v ní jde vše od plynu po elektřinu

Sdílet

 Autor: ČEZ
Energetická společnost ČEZ přibližně před rokem a půl redesignovala svůj web a přejmenovala svoji webovou samoobsluhu na Můj ČEZ. Nyní v tichosti uvedla pro obě mobilní platformy stejnojmennou aplikaci, která je zatím funkčně osekaná, to nejdůležitější jí ale nechybí.

Není lepší pocit, než když můžete všechny účty za energie vyřídit snadno online, aniž byste kamkoliv chodili nebo tvrdli dlouhé minuty na telefonických infolinkách energetických společností. Ty jsou si toho vědomy a většina tuzemských energetických společností nabízí vyřízení důležitých úkonů skrze webovou samoobsluhu nebo mobilní aplikaci.

ČEZ v rámci redesignování svých webových stránek přejmenovala svou samoobsluhu na Můj ČEZ, nyní uvedla stejnojmennou aplikaci na obě mobilní platformy. Na webu se nicméně žádná zmínka o mobilní aplikaci nenachází (dost možná proto, že aplikace je aktuálně funkčně dost ořezaná, nicméně to nejdůležitější v ní najdete už nyní).

Skrze mobilní aplikaci můžete sledovat rozpis záloh a měnit jejich limity, stáhnout si vyúčtování, zadávat samoodečet elektřiny a plynu nebo si nechat posílat upozornění na plánované odstávky. Aplikaci Můj ČEZ můžete stáhnout na App Store nebo v obchodě s aplikacemi Google Play.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Kmenový redaktor webu Cnews, kde se zaměřuje především na recenze hardwaru. Pro PCWorld sleduje novinky ze všech možných IT oblastí.