Hlavní navigace

Chytré stohovatelné přepínače

19. 3. 2007

Sdílet

24portové a 48portové přepínače ProSafe Gigabit Stackable Smart Switch společnosti Netgear podporují nejmodernější pokročilé síťové technologie bez režie, nákladů a složitosti

CS24

Netgear oznámil, že rozšiřuje své řady inteligentních stohovatelných přepínačů Stackable Smart Switch uvedením 24 a 48portových ProSafe Gigabit Stackable Smart Switch (GS724TS a GS748TS). Přepínače ProSafe Gigabit Stackable Smart Switch, které svou konstrukcí vyhovují potřebám rostoucích malých a středně velkých firem, jsou vybaveny 24 (GS724TS) nebo 48 (GS748TS) porty typu 10/100/1000 a čtyřmi sdílenými optickými porty typu SFP Gigabit Ethernet pro podporu aplikací náročných na šířku pásma, jako jsou systémy ERP nebo přenosy velkých souborů. Dva vyhrazené stohovací porty dále poskytují stohovací sběrnici s výkonem 20 Gb/s s dvojitou kruhovou topologií, která uživatelům dovoluje stohovat až šest přepínačů neboli 288 portů 10/100/1000 a snadno je spravovat pod jedinou IP adresou.


Přepínače ProSafe Gigabit Stackable Smart Switch disponují intuitivním webovým rozhraním, které zajišťuje jednoduchou a přitom komplexní správu. Zahrnují také kompletní sadu pokročilých funkcí mezi něž patří: přístupové seznamy (ACL), autentizace na úrovni portů podle standardu 802.1x, vylepšená kvalita služeb (QoS), omezení rychlosti a IGMP snooping. Dva vyhrazené vysokorychlostní stohovací porty poskytují šířku pásma 20 Gb/s a umožňují propojit až šest přepínačů.

Vysokorychlostní propojení v rámci stohu je řešeno standardními kabely HDMI, které jsou obsahem dodávky. Všechny přepínače ve stohu podporují výměnu za chodu (hot-swap) a technologie stohování zajišťuje automatickou ochranu proti výpadku v případě, že některý z přepínačů ve stohu selže.

Přepínače ProSafe Gigabit Stackable Smart Switch jsou optimalizovány pro použití se softwarem NETGEAR ProSafe Network Management Software (NMS100) a lze je spravovat, jako by se jednalo o jedinou jednotku, pomocí snadno použitelné konzoly v prostředí webového prohlížeče, kterou lze využít ke konfiguraci, sledování sítě i řešení problémů. Přepínače podporují také protokol SNMP, umožňující shromažďovat a sledovat data, spravovat zařízení a snadněji uplatňovat kritické kontroly a zásady v oblasti IT.

K přepínačům NETGEAR ProSafe 24 and 48 Port Gigabit Stackable Smart Switches (GS724TS a GS748TS) je poskytována omezená doživotní záruka a nonstop technická podpora. Produkty GS724TS a GS748TS jsou prodávány za doporučenou cenu 16 275 Kč, respektive 31 265 Kč (bez DPH).

Foto: Netgear

- - David Zajíc