Hlavní navigace

Případová studie roku 2010

25. 6. 2010

Sdílet

Redakce CIO Business World vyhlásila 5. ročník soutěže o nejlepší případovou studii roku. Cílem soutěže je už tradičně poukázat na zajímavé ICT projekty, které byly úspěšně realizovány v různých odvětvích komerční sféry i státní správě a samosprávě na domácí půdě i v zahraničí.

Soutěžit by měly zejména studie projektů z oblasti IT a informačních systémů v podnicích a institucích jejichž realizace začala, skončila či probíhala v průběhu roku 2009 či 2010.

Všechny přihlášené případové studie budou už tradičně zveřejněny v zářijovém čísle měsíčníku CIO Business World a posléze budou k dispozici ke stažení ve formě PDF souboru také zde, na webu CIO Business World.

Přihlášené případové studie bude po jejich otištění hodnotit odborná komise složená ze zástupců akademické obce (VŠE, ČAV, ČVUT), CIO (CACIO) a odborníků na ICT ve státní správě (SPIS). Jedním hlasem se v komisi podílí také redakce CIO Business World.

Velde hlavního vítěze (největší počet bodů celkem), budou vyhlášeny vítězné studie v odvětvových kategoriích. Další ocenění budou udělena v kategorích dle hodnotících kritérií (viz níže) a ve speciálních kategoriích „cena za grafické a obsahové zpracování PS“ (uděluje redakce CIO BW) a cena čtenářů (internetové/e-mailové hlasování).

Případové studie budou hodnoceny dle následujících kritérií:

  • · technologický přínos
  • · finanční přínos
  • · inovativnost
  • · business přínos
  • · uživatelský přínos

Vítězné případové studie budou vyhlášeny na slavnostním večeru v závěru roku 2010 (termín bude upřesněn) a v CIO Business World 12/2010.

Pro referenci si můžete stáhnout PDF s případovými studiemi které se účastnily předchozích ročníků  2008 a 2009.

Byl pro vás článek přínosný?