Hlavní navigace

Cisco WebEx funguje přes bezpečnější síť

13. 5. 2009

Sdílet

Společnost Cisco zlepšila bezpečnost svých aplikací pro vzdálenou spolupráci WebEx, které umožňují organizovat vzdálená setkání, školení a akce. Mezi novinky patří například nové řešení Cisco WebEx Collaboration Cloud, což je privátní síť pro bezpečnější vzdálenou spolupráci a komunikaci, nové verze a aktualizace aplikací WebEx nebo nový Cisco WebEx Node pro routery ASR 1000 Series.

Řešení Cisco WebEx Collaboration Cloud je určené pro poskytování softwaru jako služby. Podle dodavatele jde o privátní síť určenou pro důvěryhodnou a spolehlivou spolupráci uvnitř firem i mezi nimi. Řešení využívá patentovaný inteligentní routing, který se přizpůsobuje lokaci, konektivitě a dostupnosti. Pomáhá tak vyrovnávat globální toky dat a zajišťovat hladký průběh datových, hlasových a video přenosů v rámci aplikací pro vzdálenou spolupráci, jako jsou konferenční hovory a sdílené pracovní plochy pro týmovou spolupráci.

Collaboration Cloud využívá služeb osmi globálních datových center vybavených technologií Cisco a nabízí 99,99procentní dostupnost s vícevrstvým zabezpečením.

Nástroje vzdálené spolupráce a poskytované zabezpečení – v prostředí cloudu i podnikových sítí – umožňuje podle Cisca zákazníkům v interní síti pružněji využívat služeb, které byly doposud k dispozici jen externě. Firemní síť se tak stává platformou pro vysoce zabezpečenou spolupráci.

CS24