Hlavní navigace

Citrix nabízí obnovení provozu pro Microsoft Hyper-V

21. 12. 2009

Sdílet

Citrix oznamuje, že v rámci rozšíření svého strategického partnerství s Microsoftem na poli virtualizace představil novou verzi svého řešení správy virtualizace pro Microsoft Hyper-V. Nový Citrix Essentials 5.5 bude nyní obsahovat StorageLink Site Recovery – sadu nástrojů, která umožní zajištění kontinuity provozu. Citrix zpřístupní toto řešení v odlehčené verzi Express i v plnohodnotné verzi Platinum.

CS24

Firmy podle Citrixu potřebují spolu s řešení pro virtualizaci i systémy pro zotavení po havárii. Řešení obnovy provozu po havárii pro virtuální prostředí však byla dosud složitá a nákladná na implementaci. StorageLink Site Recovery umožňuje instalovat, testovat a spravovat služby pro obnovu provozu po havárii – přes jedinou konzolu a s využitím hardwarových úložišť dat pro replikaci. Nové funkce v StorageLink Site Recovery umožňují zákazníkům, aby si otestovali různé scénáře „co by se stalo, kdyby“ pro zotavení po havárii, aby si ověřili, že je možné systémy v případě výpadku znovu zprovoznit.

StorageLink Site Recovery podle Citrixu nabízí pokročilé možnosti správy virtualizace. Tyto možnosti zahrnují služby dynamického poskytování pro zavádění fyzických a virtuálních pracovních úloh z jediného konsolidovaného obrazu, správu pracovních postupů pro automatizaci IT procesů a správu testování a provozního nasazení pro automatizaci průběhu procesů vývoje softwaru.