Hlavní navigace

Comguard nabízí McAfee AntiMalware

21. 8. 2009

Sdílet

V rámci distribuční sítě společnosti Comguard uvedla McAfee na trhy ČR, SR a Ukrajiny řešení AntiMalware, nástroj využívající informace hned ze dvou výzkumných laboratoří: McAfee Avert Labs a TrustedSource.

Technologie Malware Behavioral Genetics, na které je produkt postaven, zkoumající obsah provozu v reálném čase, dokáže podle dodavatele odhalit i skryté útoky a hrozby, jako je například přetečení zásobníku. Díky znalosti aktivních kódů dokáže navíc řešení eliminovat jejich potencionální škodlivé aktivity. Podstatnou funkcí řešení je taktéž adaptivní heuristika vyhodnocující webové stránky a chování uživatelů spolu s klasifikací obsahu. V rámci McAfee’s Global Threat Intelligence jsou shromažďovány nové hrozby a škodlivé aktivity, které jsou automaticky korelovány v rámci služby McAfee Avert Labs 24/7.

„Řešení AntiMalware je výjimečné v tom, že identifikuje podezřelé či zcela nelegitimní chování entit, např. IP adres nebo URL stránek, přičemž se opírá o síť desítek tísíců senzorů umístěných ve více než 80 zemích světa včetně ČR a SR. Pro zákazníky je neocenitelnou výhodou řešení jeho schopnost blokování útoků bez využití výpočetního výkonu vlastního zařízení, což vede k výrazným úsporám konektivity,“ uvedl Karim Ifrah, Channel Manager, COMGUARD a.s