Hlavní navigace

Computex: Acer Ferrari PDA

5. 6. 2007

Sdílet

Po noteboocích a LCD displejích se příznivci maranellské Scuderia Ferrari mohou těšit i na červenočerné PDA se vzpínajícím se mustangem na krytu.

Na PDA poběží operační systém Windows Mobile a oficiální název tohoto zařízení je skutečně marketingový - Ferrari Racing Personal Navigator. PDA by mělo mít podle specifikací zabudovaný GPS přijímač – tento závodní model má vizuálně hodně blízko k PDA Acer c500.


I když ovšem tato dvojice vypadá podobně, používá každé PDA jiný hardware. Bohužel bližší informace zatím nebyly oficiálně uvolněny. V rámci tradice má Ferrari Racing Personal Navigátor pozadí samozřejmě v barvách Ferrari, některé prvky by měly připomínat ovládací prvky z Ferrari a samozřejmě nechybějí ani typické zvuky startování motoru při spuštění zařízení apod.

Ve vybavení PDA nalezneme alespoň dle základních informací navigační software ALK CoPilot v6, SD (Secure Digital) slot, Wi-Fi a Bluetooth. PDA bude nejdříve k dispozici v Evropě, a to ve třetím čtvrtletí tohoto roku, Cena nebyla dosud stanovena.

- - Tomáš Jirásko