Hlavní navigace

Condemned - psychologický thriller

5. 9. 2005

Sdílet

Rádi se bojíte a nikdy nemáte dost? Chcete se hodně bát? Připravte se na vyšetřování sériových vražd v chystaném akčním psychologickém thrilleru od vývojářů z Monolith Productions.

Hráči, kteří mají pro strach uděláno, si neužijí pouze ve společnosti F.E.A.R., ale rovněž jim přijde vhod chystaná first person akce s příchutí psychologického thrilleru. Jmenuje se Condemned: Criminal Origins a i o ní se starají vývojáři z Monolith Productions. Ve hře se vžijete do role agenta FBI Ethana Thomase ze speciálního oddělení SCU (Serial Crimes Unit), určeného na vyšetřování sériových vražd a zatýkání těch nejpodivnějších existencí. Singleplayerová kampaň nabízí rozhodně nepříliš veselý příběh s několika zápletkami.

Jistě sami tušíte, že Condemned: Criminal Origins nebude pro obyčejné hráče akcí. Pokud máte slabý žaludek, radši dejte přednost otrlejším jedincům. Hlavní postavu budete ovládat ve first person pohledu a krom bojů na blízko i na dálku si projdete tvrdou vyšetřovatelskou prací. Pomocí speciálních nástrojů budete prozkoumávat nalezené předměty a hledat další stopy. Většinu hry strávíte ve špinavých sklepeních, temných uličkách a chátrajících barácích. Bez povšimnutí nezůstane ani detailní grafické zpracování, jež se podepíše na celkové děsivé atmosféře hry.

Autor článku