Hlavní navigace

Corel uvádí českou verzi Paint Shop Pro Photo XI

27. 3. 2007

Sdílet

Krátce po světové premiéře Paint Shop Pro Photo XI představuje společnost Corel svým českým zákazníkům plně lokalizovanou verzi. Sofistikované editační nástroje jim tak dohromady dávají vysokou kontrolu nad upravovanou fotografi


Corel Paint Shop Pro Photo XI je programem určeným pro úpravu fotografií, který splňuje požadavky celého spektra uživatelů digitálních fotoaparátů. Jeho předností v porovnání s většinou jiných programů je snadné a přívětivé ovládání, jež dovoluje vylepšovat své fotografie i počítačovým začátečníkům a to jednoduchými jednokrokovými korekcemi.

I neprofesionální fotografové se tak mohou velmi rychle naučit základní principy úprav pořízených obrázků a přejít na pokročilejší techniky. Profesionálům nabízí Corel Paint Shop Pro Photo XI kompletní paletu sofistikovaných editačních nástrojů, které jim dohromady dávají vysokou kontrolu nad upravovanou fotografií. Dle proklamací výrobce vše za dalekou přijatelnější cenu, než jak je tomu u srovnatelných produktů konkurence.

Koncová doporučená cena bez DPH je 119 eur za plnou verzi a 60 eur za verzi Upgrade. Další informace o produktu a o společnosti Corel získáte na webových stránkách www.corel.com/cz.

Foto: Corel

- - David Zajíc

Byl pro vás článek přínosný?