Hlavní navigace

Creative Zen V Plus 1GB Sports Pack

5. 6. 2007

Sdílet

Creative nabídl sadu s mp3 přehrávačem určenou pro ty aktivnější z nás, kteří nejenom sedí u počítačů, ale věnují se i sportu. Tedy z hlediska IT dobrovolným výletům za úrazy.

V sadě uživatel nalezne MP3 přehrávač ZEN V Plus, sluchátka Creative EP-190 speciálně navržená pro sport a univerzální pásek na paži s ochranným pouzdrem, kterým se přehrávač napevno uchytí během tréninku. Sports Pack doplňuje užitečná utěrka obličeje.


MP3 přehrávač ZEN V Plus 1GB
Přehrávač Creative Zen V Plus 1GB má lesklý bílý povrch s jemným oranžovým zdobením. Jeho součástí je i FM rádio s 32 předvolbami a jasný barevný displej. Zařízení podporuje různé audioformáty včetně MP3, WMA a Audible Audio. Zen V Plus může nahrávat přímo do MP3 bez použití počítače a má zabudovaný mikrofon pro hlasové poznámky. Může také přehrávat videoklipy. Nabíjecí baterie vydrží až 15 hodin přehrávání.

Stereo sluchátka EP-190
Stereo sluchátka Creative EP-190 jsou navržena pro aktivní lidi, kteří během sportovních aktivit vyžadují lepší kvalitu zvuku. Kompaktní, vylehčený design se závěsy za uši z měkké lehké gumy se snadno přizpůsobí přirozenému tvaru ucha a poskytují maximální komfort a bezpečné uchycení. Tvarované špunty s gumovými kroužky zapadnou bez námahy do ucha a vytvoří bariéru vnějšímu hluku. Pro optimální kvalitu zvuku jsou použity pozlacené konektory.

- - Tomáš Jirásko

Byl pro vás článek přínosný?