Hlavní navigace

Dálkový polštář

15. 11. 2010

Sdílet

 Autor:
Není to jen pohodlný polštář, je to i dálkový ovladače, který se jen tak neztratí a má v sobě kódy pro emulaci více než 500 dálkových ovladačů.

Vánoce se blíží a s nimi více či méně bizarní dárky, mezi nimi by si mohl dobré místo vybojovat „dálkový polštář“ od společnosti Brookstone. Jde o kombinaci údajně pohodlného polštáře s dálkovým ovladačem, která je zvláště vhodná pro všechny, kdo si u televize rádi zdřímnou či kdo neustále své dálkové ovladače někde nechávají, kterým zapadávají do pohovky a tak podobně.

Polštář má v sobě infračervené LEDky, velká látková tlačítka a obsahuje kódy pro více než 500 různých dálkových ovladačů, takže máte slušnou šanci, že bude fungovat i na váš model televize či domácího kina. „Pillow Remote Control“ pracuje na dvě AAA baterie a má funkci pro automatické vypnutí přístroje po 60 sekundách neaktivity, což by mělo umožňovat na něm v klidu usnout.

Cena je stanovena na 30 dolarů (~540 korun), do maloobchodní distribuční sítě u nás se dálkový polštář pravděpodobně nedostane, nicméně internetové objednání by možné být mělo.

Brookstone dálkový polštář