Hlavní navigace

Další CoD ve vesmíru?

9. 11. 2010

Sdílet

Titul Call of Duty: Black Ops sotva vyšel, a už se mluví o jeho následovníkovi pod taktovkou Sledgehammeru - šušká se, že by mohl pojednávat o mariňácích ve vesmíru.

Na nedávné poradě se nechalo Activision slyšet, že plánují vydání dalšího dílu populární série Call of Duty v druhé polovině roku 2011 a stále půjde o FPS, i přesto se však debatuje, do jaké éry bude pokračování zasazeno a za jakou stranu budeme hrát. Některé zdroje prozradily stránkám Gamasutra, že by mohlo jít o příběh z vesmíru, v němž bychom hráli za americkou vesmírnou pěchotu.

V minulosti už o titulu mnozí prozradili, že by měl rozšířit cílovou skupinu a být skutečně jedním svého druhu, přičemž se dokonce pořádala dvě kola nabírání nových zaměstnanců, aby hratelnost získala svěžest a inovace. Ať už je tedy spekulace o zasazení do vesmíru pravdou či lží, nezbývá nám nic jiného, než dál hádat a nakonec se stejně nechat překvapit. Čekání nám jistě zpříjemní právě vydané Call of Duty: Black Ops, na které vám brzy přineseme recenzi.

Zdroj: VG247

Byl pro vás článek přínosný?