Hlavní navigace

DALŠÍ HERNÍ TIPY

1. 12. 2008

Sdílet

Z nabité herní rubriky tohoto čísla je jasné, že předvánoční sezóna se už rozbíhá. I mezi dalšími tipy naj...


Z nabité herní rubriky tohoto čísla je jasné, že předvánoční sezóna se už rozbíhá. I mezi dalšími tipy najdete hodně dobré tituly, a navíc – spousta nás toho teprve čeká! Už za pár týdnů bychom se měli dočkat pecek jako je Fallout 3 a Sacred 2, dalšího datadisku pro World of Warcraft nebo třeba nových dílů sérií Need for Speed a FIFA. Podzim bude opravdu bohatý!

Euro Truck Simulator

Příjemná hra pro nenáročné hráče, za pár korun a navíc v češtině. Euro Truck Simulator je simulátorem kamionů a úkolem hráče je samozřejmě dopravit každý náklad včas do cílové destinace. Projedete se jak po dálnicích, tak v rušných městech – a nechybí ani Praha.

Vydavatel: Excalbur Publishing
Distributor v ČR: SeVeN M
Cena: 499?Kč
Platformy: PC
www.eurotrucksimulatoe.com

Facebreaker

Hodně akční zpracování boxu není určeno pro příznivce věrohodných simulací, ale jde spíše o arkádovou zábavu. Tomu konec konců odpovídá i téměř komiksové, odlehčené zpracování. V singleplayeru nejde o vyloženou bombu, ale s kamarádem se dobře pobavíte.

Vydavatel: Electronic Arts
Distributor v ČR: Electronic Arts ČR
Cena: 1 699?Kč
Platformy: X360, PS3
www.easports.com/facebreaker

NHL 2K9

Tradiční konzolový hokej přichází s novým ročníkem. Jde o zpracování poměrně akční, ale o to zábavnější, s příjemnou grafikou a různými minihrami, jako je třeba hokej na rybníku nebo zápas tři na tři. Ve dnech uzávěrky vyšel také konkurenční titul od EA, NHL 09.Podíváme se na něj příště.
Vydavatel: 2k Games
Distributor v ČR: Cenega Czech
Cena: 999 –1 599?Kč
Platformy: PS2, PS3, Xbox 360, Wii
http://2ksports.com/games/nhl2k9

Officers

Další z mnoha realtimových strategií mapujících druhou světovou válkou vychází v češtině a virtuální vojevůdce potěší zejména rozlehlými mapami bojišť v Evropě i Africe. K dispozici jsou samozřejmě rozmanité jednotky armád Německa, Sovětského svazu i západních Spojenců.
Vydavatel: Playlogic
Distributor v ČR: US Action
Cena: 299?Kč
Platformy: PC
www.topcd.cz/produkt/sw-officers-9927/

Warhammer Online: Age of Reckoning

Netrpělivě očekávaný konkurent pro World of Warcraft je tady. V některém z nadcházejících PC Worldů samozřejmě najdete podrobnější recenzi, ale už nyní můžeme prozradit, že tenhle MMORPG titul na motivy známé deskové hry opravdu stojí za to. Dobrodružství v temném fantasy světě je dlouhé, rozmanité a krvavé.
Vydavatel: Electronic Arts
Distributor v ČR: Electronic Arts ČR
Cena: zatím není známa
Platformy: 1 199?Kč (1 měsíc. hra
ní = poplatky cca 350?Kč)
www.war-europe.com/

Autor článku