Hlavní navigace

Další hra od českých vývojářů putuje do předběžného přístupu. V říjnu dorazí akční RPG střílečky Dreadhunter

Sdílet

Pražské herní studio Tricker Arts uvádí další počin v podobě akčního RPG Dreadhunter, který za necelý měsíc vstoupí na Steamu do předběžného přístupu. Hra láká na stylovou řežbu monster a bosů z izometrického pohledu.

Herní scénu obohatí další hra od českých vývojářů, konkrétně od nezávislého pražského herního studia Tricker Arts, které je z části tvořeno bývalými zaměstnanci 2K Czech (Mafia 2). Studio se doposud zaměřovalo na tvorbu mobilních her, nyní však začíná vážněji přemýšlet i o hrách na počítače.

Důkazem má být nový herní počin nesoucí název Dreadhunter, akční sci-fi RPG, ve kterém se utkáte s gigantickými protivníky a zástupy nepřátel. Hra z izometrického pohledu nabízí zajímavý prvek v podobě unikátně generovaných kampaní, díky kterým by se neměla omrzet po pár hodinách hraní a měla by vždy přinášet čerstvé výzvy.

Hra vstoupí do předběžného přístupu 18. října na Steamu, kde nabídne první ze čtyř plánovaných aktů. Pro hráče to znamená 12 misí s více jak desítkou minibosů a jedním hlavním bossem. Fanoušky češtiny potěší i přítomnost našeho krásného jazyka hned z kraje vydání hry. Podle vývojářů by měl Dreadhunter strávit v předběžném přístupu přibližně rok, během kterého chtějí autoři brát zpětnou vazbu od hráčů a zároveň rozšiřovat portfolio zbraní, výbavy, nepřátel a schopností. Více informací je možné sledovat na oficiálních stránkách.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Kmenový redaktor webu Cnews, kde se zaměřuje především na recenze hardwaru. Pro PCWorld sleduje novinky ze všech možných IT oblastí.