Hlavní navigace

Další navigační systém, tentokráte od LG

20. 6. 2007

Sdílet

Společnost LG Electronics přichází na český a slovenský trh s novinkou – cestovní navigací označovanou jako LN555. Cesta na dovolenou tak pro vás nemusí být nutně plná nervózních hádek a obav z bloudění.

Navigace LG LN555 nabízí tenký a kompaktní design s 3,5“ LCD dotykovou obrazovkou. Díky tloušťce 18 mm a hmotnosti 160 g navigaci lehce schováte i do kapsy u kalhot. Na jedno nabití vám dle údajů výrobce bude navigace LG LN555 věrným společníkem po celé 3 hodiny. GPS anténa je integrovaná, aby nenarušovala celkový design přístroje.


LG LN555 obsahuje v základní výbavě mapy celé západní i východní Evropy a to včetně oblíbených destinací jako jsou Bulharsko, Slovensko, Bosna-Hercegovina nebo Chorvatsko.

Balení standardně obsahuje USB kabel, SD paměťovou kartu s mapami celé Evropy o velikosti 1 GB, CD s mapami celé Evropy, nabíjecí kabel, kolébku pro připevnění navigace a látkový sáček chránící navigaci proti poškrábání.

Mezi 22 jazyky, ve kterých vás navigace bez problémů umí nasměrovat na místo určení, nechybí ani čeština a slovenština. Případný upgrade map je možné zakoupit prostřednictvím autorizovaných servisních center. Navigace LG LN555 by měla být na pultech v České republice právě v těchto dnech za doporučenou koncovou cenu 9 999 Kč včetně DPH.

- - David Zajíc

CS24