Hlavní navigace

Dead Space Extraction - zpět do hlubin vesmíru

31. 5. 2009

Sdílet

Electronic Arts Inc. a její studio Visceral Games oznámili, že prodej Dead Space Extraction pro Wii odstartuje 29. září v Severní Americe a 2. října v Evropě.


„Náš tým je nesmírně potěšen, že může nabídnout Dead Space zcela novému publiku," uvedl výkonný producent titulu Steve Papoutsis. „Přineseme stejně vysokou kvalitu a filmovou vizualizaci jako v původním Dead Space a současně přidáme kooperaci, nové protivníky, zbraně a využijeme všechny funkce a prvky Wii."

Dead Space Extraction, vyvíjený studiem EA Visceral Games, vypráví příběh hrstky vesmírných kolonistů, kteří se zoufale snaží o únik před hrůznou nákazou v těžařské kolonii Aegis VII daleko na periferii kosmu. Ve hře se objeví nová hlavní hrdinka světa Dead Space jménem Lexine. Hráči budou hrát za posádku, na níž zaútočí záhadná nákaza na palubě lodi. Velmi rychle se ukáže, že ochránit Lexine, je její jediná šance na přežití.

Další informace o sérii Dead Space naleznete na www.deadspacegame.com nebo www.electronicarts.cz. Vývojářský tým hry sděluje aktuální novinky na www.twitter.com/isaacclarke.  Hra dosud neobdržela rating ERSB nebo PEGI.

 

Trailer ke hře

Byl pro vás článek přínosný?