Hlavní navigace

DEMO Cities XL

3. 9. 2009

Sdílet

Nové Cities XL se vrací ke kořenům budovatelského žánru. Zapomeňte na skupinové stavění budov, které mnohým vadilo na SimCity Societies. Tady si budete budovat pěkně budovu po budově, díky čemuž si můžete vykouzlit město svých snů, což jistě ocení všichni hráči.


V demoverzi můžete vládnout jednomu městu (v plné verzi až pěti) a k dispozici máte tři různé mapy. Cities XL si úplně v pohodě můžete zahrát v singleplayeru, ovšem dá se předpokládat, že spousta z vás určitě vyzkouší i multiplayerovou část. V ní se totiž všichni hráči po celém světě vměstnají na jednu obrovskou planetu, kde můžou svá města stavět vedle svých sousedů. Že tím vznikají brilantní možnosti k zlotřilostem snad ani nemusíme říkat. Aby toho nebylo málo, tak tvůrci v tomto směru zacházejí ještě dál, a dovolí vám navštěvovat města jiných hráčů (bohužel v demu tato funkce není dostupná). V každém městě se proto budou nacházet místa, kde se mohou jednotlivý hráči sejít a chatovat mezi sebou. Vedle klasické hratelnosti a velmi slibného sociálního aspektu hra láká i na opravdu krásnou grafiku. Herní plocha vypadá jak skutečná a budovy na ní jsou opravdu nádherné.

Populace je v demoverzi omezená na 22 tisíc obyvatel, přičemž jim lze vládnout pouze v mužské podobě. Po bezplatné registraci můžete demo Cities XL hrát jeden týden. Autoři však upozorňují, že demoverze obsahuje jen zlomek všech funkcí, které naleznete v plné verzi. Více informací naleznete na oficiálních stránkách Cities XL.

 

Stáhnout soubor

 

cities xi

cities xi

cities xi

cities xi

 

CS24

 

 

Byl pro vás článek přínosný?