Hlavní navigace

Demoverze Gobliiins 4 - legenda se vrací

6. 5. 2009

Sdílet

Legendární goblini Hejbal, Cherubínus a Troup se vracejí a společně s nimi i nenapodobitelný humor, který proslavil celou sérii Gobliiins. Pomozte slavnému triu hrdinů překonat záludné nástrahy a zachraňte Drápka, oblíbeného hrabáče krále Balderona

Leckterý pamětník si možná ještě vzpomene na řešení zapeklitých hádanek v populární adventurní sérii Goblins. Kdo si myslel, že už je definitivně mrtvá - a takových byla jistě většina, určitě je příjemně překvapen tím, že to tak není. Značka byla oprášena a vy si teď v demoverzi můžete vyzkoušet, jak její převod do moderní podoby dopadl. Popravdě, musíme říct, že první tři díly se nám líbily více a čtvrtí Goblins jsou tak spíše jen příjemnou, lehce nadprůměrnou adventurou, ale i tak pamětníky možná potěší. Ostatně, posuďte sami.

Stáhnout demo Gobliiins 4



Legendární goblini Hejbal, Cherubínus a Troup se vracejí a společně s nimi i nenapodobitelný humor, který proslavil celou sérii Gobliiins. Pomozte slavnému triu hrdinů překonat záludné nástrahy a zachraňte Drápka, oblíbeného hrabáče krále Balderona. Jako speciální bonus najdete na DVD s hrou všechny tři předchozí díly série Gobliiins. Hry jsou v české verzi a jsou upraveny pro bezproblémové spuštění na nových počítačích.

 

 

CS24