Hlavní navigace

Den matek se blíží. Řekněte si o hezký dárek!

Sdílet

Přestože květina potěší každou ženu, možná si přejete dostat k letošnímu dni matek dárek méně tradiční. Nebojte se říct si o trendy dárek ke dni matek samy! Podívejte se, jaké kousky jsou právě in!

Den matek - jaký dárek vybrat?

 

Den matek je svátkem, který vzdává poctu ženám – matkám. Slaví se v různé dny po celém světě. V České republice připadá vždy na druhou květnovou neděli, letos tedy na 10. květen.

 

Den matek se SonySony_Cyber_Shot_S980

Společnost Sony přišla se speciální akcí ke dni matek vztahující se na fotoaparát Cyber-shot S980 BDL a notebook Sony Vaio CS. Pokud nyní zakoupíte fotoaparát Cyber-shot S980 BDL, získáte k němu zdarma speciální pouzdro v černo-růžové barvě s motivem květin. Tento fotoaparát má LCD displej s úhlopříčkou 2.7", rozlišení 12.1 megapixelů a 4x optický zoom. Na stránkách sonystyle.com je k dostání v růžové barvě za 149.99 USD. Na Cyber-shot lze nechat také zdarma vyrýt věnování – třeba právě ke dni matek.

 

Sony_Vaio_CS

 

Sony počítá s tím, že bude zájem i o drahé dárky pro ženy, a tak nabízí slevu 150 USD při koupi stylového notebooku Sony Vaio CS (na sonystyle.com za 1069 USD) dohromady s kabelkou na notebook Dooney & Bourke (149.99 USD). V praxi to tedy znamená, že zaplatíte cenu notebooku a tašku dostanete zdarma.

 

 

 

 

 

Swarovski Mother's day collection

Swarovski_flash_disk

Firma Swarovski vydala speciální kolekci šperků ke dni matek, podpořenou mottem: "Vyjádřete svůj vděk". Jak už je v poslední době zvykem, Swarovski nespojuje své jméno pouze s tradičními šperky jako náušnice, náhrdelníky, prsteny nebo náramky, ale propojuje v jeden celek i šperk a moderní technologii.

V kolekci ke dni matek proto nechybí flash disk ve tvaru srdce, jehož jednu polovinu zdobí růžové krystaly. Heart Ware Vitrail Light USB Memory Key je skvostem z lesklé nerezavějící oceli, s asymetricky řezanými krystaly, který v sobě ukrývá 1 GB paměť. Na stránkách swarovski.com je k dostání za 150 EUR.

Swarovski_key_pendant

 

 

 

 

Pokud toužíte po něčem od Swarovkého, ale stačil by vám i levnější kousek, možná vás osloví přívěsek na mobil ve tvaru srdce, který je opět ozdoben růžovými krystaly. Jeho cena je nastavena na 55 EUR.

 

 

 

Optická myš Vivienne Tam Edition


Optical_mouse_Vivienne_TamBezdrátová optická myš společnosti HP může být doplňkem ke svůdnému netbooku HP Mini 1199ec Vivienne Tam Edition, nebo klenotem u jakéhokoliv počítače. Stránky hpmarket.cz ji nabízejí za 809 Kč s DPH. (Na stejných stránkách seženete také zmiňovaný netbook za cenu 13 990 Kč s DPH).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

USB tulip hub

USB_tulip_hub

 

Pokud máte rády tulipány, pak je tulipánový USB hub možností, jak obdržet ke dni matek květiny, které nikdy neuvadnou. Tento netradiční USB hub vypadá jako malý květináč s tulipány. V každém ze čtyř tulipánů se ale skrývá vysokorychlostní port. Svůj pracovní stůl můžete proměnit v květinovou zahradu za 22 USD na fredflare.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klíčenka a pouzdro pro flash disk v jednom

USB_casePřenášíte s sebou důležitá data na flash disku? Bojíte se, že svoji paměť ztratíte? Pak si řekněte o Peanut USB case – Micro Dot. Toto neoprenové pouzdro americké značku BUILT je určeno pro uschování flash disku. Lze jej nosit i jako klíčenku, takže váš flash disk bude stále na jednom místě a v bezpečí. Společnost DesignBag (designbag.cz) jej nabízí za 149 Kč s DPH.

 

 

 

 

 

 

 

 

laptop_porfolioNa webu DesignBagu objevíte i další zajímavá a designová pouzdra a tašky. Třeba Laptop Portfolio 7-10" – Micro Dot pro netbooky do velikosti 10" zaručí kvalitní ochranu netbooku před poškrábáním a zároveň se stane stylovým doplňkem vašeho šatníku. Pořídit lze za 739 Kč s DPH.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obama flash drive

Obama_flash_drive

Velkým hitem v zahraničí se stávají výrobky s vyobrazeným obličejem amerického prezidenta Baracka Obamy. Jedním z nich je i Barack Obama USB Flash drive. Tento disk skrývá kromě 2 GB paměti také nahrávku inauguračního projevu a některých dalších vystoupení amerického prezidenta v MP3 formátu i ukázky jeho proslovů v textové podobě. Na amazon.com lze Obama flash drive zakoupit za 8.95 USD.

 

 

 

 

 

 

 

Osobní román

Která žena by neměla ráda romantické příběhy se šťastným koncem. A co teprve, kdyby hlavní hrdinkou příběhu byla ona sama!

osobni_roman

Stránky YourNovel.com umožňují objednání personalizovaného románu, jehož hlavními postavami budou osoby, které si zákazník sám vybere. Na výběr je 25 romantických příběhů. Během objednávky musí zákazník vyplnit 26 osobních údajů o páru, který má v knize vystupovat. Vyplňují se informace jako jméno, den narození, barva očí a vlasů, město, v němž hrdinové žijí, jména nejlepších přátel, oblíbená jídla a další. Knihu lze opatřit také fotografií romantického páru. Za výrobu osobní knihy zaplatíte 25 USD, pokud vám bude stačit její zaslání e-mailem v pdf formátu. Papírovou knihu v pevných deskách seženete od necelých 50 USD. Podobné možnosti nabízejí i stránky bookbyyou.com. Nevýhodou je, že personalizovaná kniha potěší jen anglicky zdatné čtenářky. V češtině ji bohužel neseženete.

 

CS24

Pokud vám angličtina nedělá problémy, můžete navštívit i anglické servery jako  dayformothers.com, mothersdaycentral.com, everythingmothersday.com, nebo themothersday.org.uk. Najdete zde možná další zajímavé tipy na dárky ke dni matek, které by vám mohly udělat radost. Navíc je zde i mnoho zajímavých informací o tom, jak se tento svátek slaví na různých místech světa.

Obrázek: www.pixmac.cz