Hlavní navigace

Detaily o adrenalinové akci Unreal Tournament 2004

16. 5. 2003

Sdílet

Atari se chlubí dalším pokračování ve slavné sérii Unreal Tournament...

Pod přísným dohledem Atari bylo na E3 2003 v Los Angeles předváděno i nově oznámené pokračování skvělé adrenalinové akce Unreal Tournament 2003. Základní principy hry zůstávají zachovány, a tak se opět můžete těšit na převážně multiplayerový zážitek, který vám jistě vydrží minimálně do vydání dalšího dílu. Na vývoji Unreal Tournament 2004 spolupracují Epic Games a Digital Extremes a datum vydání je plánováno již na letošní podzim. Co tedy chystané pokračování přinese nového?



Autoři slibují nové módy (např. Assault a Onslaught), mody, mapy (přesně 20 zbrusu nových arén) a ovladatelné pozemní, vzdušné i vesmírné bojové stroje, které měly být původně součástí již předchozího dílu. Krom těchto novinek nabídne Unreal Tournament 2004 i veškerý obsah jeho staršího bratříčka, obohacený dvěma oficiálními bonus packy. V novém pokračování budete moci ovládat i oblíbené postavy ze starého známého Unrealu (např. Skaarj, Necris, Xan Kriegor). Tím však výčet nových prvků rozhodně nekončí. Těšit se můžete též na podporu hlasového chatu přes LAN a internet, speciální UnrealTV vysílání, díky němuž budou moci stovky diváků sledovat právě probíhající zápas, předělaný interface, vylepšenou umělou inteligenci botů, podporu zaměřovacích křížů pro různé zbraně, umožňující nosit v každé ruce jednu, a další vychytávky.



Unreal Tournament 2004 zkrátka opět vypadá lákavě a o jeho kvalitách se již brzy budete moci přesvědčit na vlastní kůži. Již nyní je však jasné, že tentokrát nepůjde o takový pokrok, jakého jsme byli svědky při přechodu z prvního na druhý díl.

Autor článku