Hlavní navigace

Detaily příběhu James Bond: Blood Stone

17. 9. 2010

Sdílet

Jestliže rádi chodíte v obleku s nažehlenými puky a pistolí vždy po ruce, jistě se chcete dozvědět, co vše na Jamese Bonda čeká v jeho dalším, chystaném dobrodružství.

Hry na motivy hlavní tváře celosvětové špionáže se dříve chovaly jako aprílové počasí: jedna byla skvělá, druha příšerná, třetí průměrná, a tak bychom mohli pokračovat ještě dlouho. Za dobu, kdy se mohli tvůrci poučovat z nedostatků dřívějších herních přepracování, si však jistě titul odnesl něco k dobrému.

Pokud umíte anglicky, stačí si zapnout níže vložené video a vychutnat si britský přízvuk scénáristy Blood Stone, jestliže se o tento zážitek nicméně chcete ošidit, rádi vám o příběhu něco řekneme. Dějová linka nikterak nenavazuje na konec posledního filmu, zasazuje totiž hrdinu vyobrazeného jako Daniela Craiga do zbrusu nového dobrodružství. To začíná zjištěním, že byl unesen jeden z londýnských biochemiků, a Bond při pronásledování únosců procestuje téměř půlkou Evropy a Asie. Přitom ale nikdy neví, kdo je skutečně jeho největším nepřítelem.

CS24

Kromě příběhu se rovněž můžeme těšit na nespočet přestřelek, automobilových honiček, rvaček, kaskadérských kousků a zejména hodně explozí. Ve hře bude zakomponován i multiplayer, jenž klasicky pojme 16 hráčů a většinou je rozmístí do týmů, které plní různá zadání. Tím nejdůležitějším však prý bude kooperace a promyšlená taktika. Hry se dočkáme 2. listopadu tohoto roku na platformy PC, PS3 a Xbox 360.

Zdroj: VG247