Hlavní navigace

Domácí kino Samsung HT-BD3252

23. 7. 2009

Sdílet

 Autor:
HT-BD3252 je kompletní 5.1 systém domácího kina s Blu-ray přehrávačem, přístupem k internetu a bezdrátovým zapojením zadních reproduktorů.

Samsung připravil nový model domácího kina pro náročnější zákazníky. HT-BD3252 integruje Blu-ray (a DVD/CD) přehrávač a 5.1 reproduktory se subwooferem, přičemž celkový zesilovací výkon je až 1000 W. Zadní reproduktory jsou navíc pro snadnější instalaci připojeny bezdrátově.

Samozřejmostí je dekódování zvuku Dolby TrueHD a DTS-HD Master Audio, kino má i automatickou zvukovou kalibraci (Auto Sound Calibration - ASC), k čemuž slouží integrovaný mikrofon. Proces zvukové kalibrace spočívá v tom, že mikrofon analyzuje testovací zvuky z jednotlivých reproduktorů, které jsou ovlivněny konkrétní místností, nábytkem, použitými materiály i samotným umístěním reproduktorů, podle výsledku pak přizpůsobuje zvukový výstup.

HT-BD3252 má dva HDMI vstupy, jeden HDMI výstup, USB, kompozitní výstup, optický audio vstup a ethernetový
síťový port. Může se připojit k internetu přes Wi-Fi USB dongle a využívat například služeb Pandora, Netflix a Blockbuster. Podobně umí přehrávat hudbu a zobrazovat fotografie z místní sítě či z USB disku/kamery/fotoaparátu. Podporuje i funkce BD-Live (Blu-ray Profile 2.0), to znamená například zobrazování extra obsahu k přehrávaným Blu-ray filmům. Majitelé iPod/iPhone se mohou také radovat, HT-BD3252 má totiž dokovací konektor pro jejich připojení.

Design je tradiční na jaký jsme u Samsungu zvyklí, tedy kombinace černého matného a leštěného plastu. K dostání v srpnu (august) za doporučenou cenu 800 dolarů (~15500 korun, ~585 euro).

Samsung HT-BD3252