Hlavní navigace

Exkluzivní download: Ad-Aware Anniversary Edition

20. 1. 2009

Sdílet

Redakci PC Worldu se podařilo pro naše čtenáře exkluzivně získat Ad-Aware Anniversary Edition, a to 24 hodin před oficiálním uvedením programu na trh. Stahovat můžete již teď!

ad aware anniversary edition

 

Nová verze celosvětově pravděpodobně nejpopulárnějšího anti-malware programu, jež ve své desetileté historii zaznamenal již přes 350 milionů stažení, bude na trh uvedena až zítra, tj. 20. 1. 2009 ve 12:00 hodin středoevropského času. My vám jej však nabízíme ke stažení již dnes, a to díky exkluzivnímu partnerství přímo se švédskou společností Lavasoft.

 

Co nového přináší Ad‐Aware Anniversary Edition?

Lavasoft sebevědomě prohlašuje, že Anniversary Edition bude mnohem rychlejší a důslednější při vyhledávání škodlivých kódů ve vašem počítači. Výrobce říká, že v porovnání s verzí 2008 potřebuje novinka o 74% méně paměti a klade nejméně o 60%  nižší požadavky na procesor. K dosažení těchto cílů poslouží několik čerstvě implementovaných novinek, mezi nimiž nechybí heuristická detekce škodlivých kódů, integrovaná ochrana pracující v reálném čase nebo například možnost nastavení preferencí do několika uživatelských profilů.

 

Jaké jsou ceny tohoto software?


Verze Free - jak již název napovídá, je k dispozici zcela zdarma

Verze Plus - $26.95 (1 uživatel) / $36.95 (3 uživatelé) / $44.95 (5 uživatelů)

Verze Pro - $39.95 (1 uživatel) / $49.95 (3 uživatelé) / $57.95 (5 uživatelů)

- k dispozici jsou rovněž 30-denní zkušební verze zcela zdarma

- placené licence ve své ceně zahrnují technickou podporu

 

O svoje dojmy z nové verze Ad-Aware se s námi můžete podělit v diskuzi pod článkem.

CS24

 

Download je možné provést zde.